Želi novu pobedu! Žoc ima jasan cilj pred gostovanje Igokei!

20.04.2024

15:42

0

Košarkaši Partizana igraju u nedelju (18.00) drugi meč plej-of serije protiv tima iz Laktaša

Želi novu pobedu! Žoc ima jasan cilj pred gostovanje Igokei!
Željko Obradović - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana gostuju u nedelju (18.00 TV Arena) ekipi Igokee u drugom meču plej-of serije u AdmiralBet ABA ligi.

Trener crno-belih Željko Obradović ističe da spremno dočekuju novi meč sa timom iz Laktaša, napominjući da veruje u novi uspeh svoje ekipe.

- Pred nama je druga utakmica protiv Igokee. Imali smo nekoliko dana da se posvetimo njenoj pripremi i da u Laktaše krenemo sa nepromenjenom ambicijom, a to je završetak ove serije već sutra. Ekipa Igokee je pokazala da je u stanju da igra na visokom nivou i samo uz maksimalno poštovanje domaćeg tima i visok nivo koncentracije mi možemo do pobede. Nadam se i da će nam naši navijači pružiti podršku na isti način kao i svaki put do sada u Laktašima - rekao je Obradović za zvanični sajt kluba.

Sa druge strane, centar Partizana Balša Koprivica istakao je da je ekipa spremna i da očekuje da crno-beli u nedelju izbore plasman.

- Očekujemo da Igokea pruži svoj maksimum i sve učini kako bi se serija vratila u Beograd. Pripremili smo se kroz nekoliko treninga, znamo vrline i mane protivnika i verujemo u pobedu koja bi nam već sutra donela plasman u polufinale - rekao je Balša Koprivica.

Inače, Partizan u ovoj seriji vodi sa 1:0.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike