Veteran šokirao Majami i Jovića: Filadelfija izborila plej-of, Hit i Nikola na popravnom! (VIDEO)

18.04.2024

07:37

0

Ništa još nije gotovo za ekipu sa Floride

Veteran šokirao Majami i Jovića: Filadelfija izborila plej-of, Hit i Nikola na popravnom! (VIDEO)
Copyright Profimedia

Košarkaši Majamija poraženi su nakon dramatične završnice od Filadelfije sa 105:104 u prvoj utakmici plej-ina NBA lige. Seventisiksersi se ovim trijumfom izboril plej-of u kom će igrati protiv Njujork Niksa igraće protiv Njujork Niksa, dok Hit ima drugu šansu. Naime, franšiza sa Floride igraće protiv Čikaga. 

 

 

Sjajni veteran Nikolas Batum bio je "faktor x" u pobedničkom sastavu sa 20 poena (6/10 za tri), Embid je imao 23 poena, 15 skokova i pet asistencija, Maksi je dodao 19, a Ubre 11 poena i osam skokova.

Hiro je predvodio Majami sa 25 poena i devet asistencija, ali je potrošio previše lopti sa 9/27 iz igre, 4/14 za tri. Batler je proveo 40 minuta na parketu i ubacio 19 poena, uz četiri skoka i pet asistencija, ni on se nije proslavio sa 5/18.

Nikola Jović dobio je samo 14 minuta i 10 sekundi, iako je počeo utakmicu kao starter. Završio je meč sa po pet poena i skokova, uz šut 2/2 iz igre, 1/1 za tri, imao je jednu izgubljenu loptu i +/- indeks -10.

Majami će se u poslednjem meču doigravanja sastati sa Čikago Bulsima. Pobednik duela igraće u plej-ofu protiv prvoplasiranog Bostona.

 

 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike