Za Partizan počinje najlepši deo sezone, ali Anđušić i dalje pamti poraz od Igokee!

16.04.2024

16:10

0

Autor: D. N.

Crno-beli sada sve karte bacaju na regionalnu ligu

Za Partizan počinje najlepši deo sezone, ali Anđušić i dalje pamti poraz od Igokee!
Copyright MN Press

Za košarkaše Partizana sutra počinje plej-of AdmiralBet ABA lige, i to utakmicom četvrtfinala sa Igokeom. Crno-beli i tim iz Laktaša ove sezone su odigrali dve utakmice, a skor je 1:1. Ekipa Željka Obradovića je slavila u gostima, ali i izgubila kao domaćin.

Podsetimo, Partizan nije uspeo da se plasira u plej-in Evrolige, tako da se sada okreće odbrani trona u regionalnom takmičenju.

- Imali smo par dana da pripremimo seriju protiv Igokee. Nama je u ovom trenutku najvažnije da razmišljamo samo o njima. Znamo kako izgleda plej-of, da je motivacija timova i igrača na drugom nivou. Moramo da podignemo maksimalno našu motivaciju protiv tima koji nas je iznenadio u prvom delu prvenstva i pobedio nas u Beogradu.

Ta sada činjenica je dovoljna da pristupimo maksimalno ozbiljno. Plej-of je izuzetno zanimljivo takmičenje, jer svi dolaze s najvećom motivacijom. Ekipa je odradila par treninga, danas imamo još jedan, nadam se da ćemo spremni početi seriju - naglasio je Obradović.

Zamenik kapitena crno-belih, Danilo Anđušić je pred sutrašnji meč izjavio:

- Ovo je najlepši deo godine, svi mi igrači jedva čekamo da dođe period kada se igra za trofeje, spremamo se maksimalo za meč. Kreće četvrtfinale, svesni smo da nas je Igokea probedila jednom ove godine, iako je utakmica u Laktašima bila znatno lakša, nadam se da ćemo kao tim ponoviti taj meč gde smo gostovali. Mi se spremamo i nadam se da ćemo ovu plej-of seriju otvoriti na najbolji mogući način - istakao je Anđušić.

Sutrašnji duel će početi u 18.30, uz direktan prenos na Premiumu 1 TV Arena sport. Drugi meč četvrtfinalne serije na programu je u nedelju, u Laktašima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike