Partizan i Valensija igrali u čast Dejana Milojevića! Lepa akcija dva nekadašnja kluba legendarnog Miloja! (GALERIJA)

12.04.2024

19:20

0

Autor: G. F.

Crno-beli slavili, ali je druženje ipak glavni utisak sa susreta veterana dva kluba iz Evrolige

Partizan i Valensija igrali u čast Dejana Milojevića! Lepa akcija dva nekadašnja kluba legendarnog Miloja! (GALERIJA)
Veterani KK Partizan - Copyright MN Press

Divna akcija i neke nove lepe uspomene za sve učesnike, ali i one koji su "samo" prisustvovali duelu veterana Partizana i Valensije.

U uvertiri u utakmicu poslednjeg kola Evrolige videli smo sjajne poteze, ali i mnogo smeha, druženja, uživanja... I sve to u čast prerano preminule legende Dejana Milojevića koji je svojevremeno igrao za oba kluba.

Kao što je i najavljeno, crno-beli su na teren izašli u replikama dresova iz sezone 2004/05 kada je dres Partizana sa velikim uspehom nosio Dejan Milojević. Na drugoj strani, Vule Avdalović je nosio dres Valensije sa brojem 31, koji je Milojević nosio dok je nastupao za taj klub. 

Publika u Areni je uživala u majstorijama Novice Veličkovića, Aleksandra Rašića, Milenka Tepića, Uroša Tripkovića, Koste Perovića, Vladimira Petrovića, Branka Sinđelića, Toze Zorkića i ostalih... A porodična slika aktera meča sa svojim porodicama nakon završetka susreta, najbolje govori o svemu viđenom večeras. 

A u toj prijateljskoj, zbog čuvenog Miloja i driljivoj, atmosferi bolje su se snašli domaći veterani i slavili sa 86:72.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike