Navikao je na ovakav tretman: Nikola Jokić analizirao svoju brutalnu partiju protiv Minesote (VIDEO)

11.04.2024

10:09

0

Uvek je zanimljivo čuti Džokerovo viđenje dešavanja na parketu

Navikao je na ovakav tretman: Nikola Jokić analizirao svoju brutalnu partiju protiv Minesote (VIDEO)
Copyright Youtube printscreen/Denver Nuggets

Nikola Jokić ubacio je 41 poena uz 11 skokova i sedam asistencija u pobedi Denvera nad Minesotom rezultatom 116:107. Popularni Džoker je odmah posle meča u Bol areni analizirao kompletan meč.

 

 

- Mislim da su oni stvarno, stvarno dobar tim, i da su odlično vođeni. Igraju akcije na pravi način i imaju oštrinu. Ali našli smo način. Mislim da je odbrana u četvrtoj četvrtini je bilo neverovatna, i zato smo dobili utakmicu. Druga postava nam je na neki način pokazala kako se to radi sa energijom, i oni su nas vodili, a mi smo samo nastavili istim putem - rekao je Jokić o utakmici.

Jokić je pogodio 16 od 20 šuteva i postigao 41 poen protiv najbolje odbrane u ligi i najboljeg defanzivca lige Rudija Gobera.

- Mislim da nije samo on. To je Naz, nedostajao im je KAT. Mislim da imaju zaista dobar plan igre. Zato smo se mučili. Uvek su interesantni naši dueli. Ko ima bolju taktiku i strategiju, dobiće utakmicu, a mi smo je danas dobili.

 

 

Nagetsi su se ovom pobedom osamostalili na vrhu Zapadne konferencije.

- Važno je da budem iskren, ali mislim da je Zapad zaista, stvarno, jako težak. Možemo da igramo u prvom kolu sa Lejkersima, Golden Stejtom, s kim god. Sve su to dobri timovi. Mislim da je važno (biti prvi), ali treba da igraš svoju najbolju košarku kada dođe utakmica.

Aktuelnom šampionu predstoji odbrana titule.

- Da budem iskren, branimo titulu protiv svakog tima od početka sezone. Oni uvek žele da pobede šampiona, a mislim da želimo da budemo bolji tim što smo bili prošle godine. Imamo šansu, videćemo u našem plej-ofu. Zapad je zaista, zaista težak, pa se nadamo da možemo nešto da uradimo - zaključio je Jokić.

Bonus video

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike