Obradović posle Zadra pričao o Valensiji: Ima samo jedna stvar koju možemo da uradimo!

08.04.2024

21:54

0

Autor: A. Š.

Strateg Partizana još jednom je na konferenciji za medije ponovio svoj stav o ulasku Dubaija u regionalno takmičenje

Obradović posle Zadra pričao o Valensiji: Ima samo jedna stvar koju možemo da uradimo!
Željko Obradović - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana su u velikom stilu spustili zavesu na ligaški deo AdmiralBet ABA lige. Ispustio je regionalni šampion priliku da sa prvog mesta uđe u doigravanje za odbranu trona, ali je protiv Zadra u meču bez ikakvog rezultatskog značaja odigrao na šampionskom nivou.

- Hvala navijačima što su danas došli na utakmicu. Znamo da je meč bio bez rezultatskog značaja. Odigrali smo ozbiljno i igrači su delovali sveže i razigrano. Imaćemo taj meč u Evroligi. Znamo da nas posle čeka Igokea, ovaj period ispred nas treba da iskoristimo za sve ono što nas čeka u AdmiralBet ABA ligi u plej-ofu.

Taj meč u Evroligi igraće Panter i drugovi u petak protiv Valensije, a vrlo lako može da se dogodi da i on bude stvar čistog prestiža, ukoliko dan ranije Anadolu Efes savlada Crvenu zvezdu.

- Nema šta da komentarišem. Mi ćemo da spremimo meč protiv Valensije da poštujemo protivnika, navijače, sami sebe. To je jedino što možemo da uradimo.

Iskoristili su novinari priliku da Obradović još jednom upitaju za mišljenje u ulasku Dubaija u regionalno takmičenje.

- Nemam nikakav komentar. Već su me pitali to, niti se bavim time, niti me preterano zanima. To su odluke koje donose klubovi na sastancima. mene nikada niko nije pitao ni za kakvo mišljenje i ne treba da me pita. Šta će biti, biće – kazao je Željko Obradović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike