Partizanov teren je posebno vruć! Barcokas zna gde dolazi, ali se i dalje nada - Prošle godine sam to video na TV-u!

27.03.2024

18:15

0

Autor: A. S.

Neće biti lako u susretu koji mnogo toga može da reši

Partizanov teren je posebno vruć! Barcokas zna gde dolazi, ali se i dalje nada - Prošle godine sam to video na TV-u!
Jorgos Barcokas - Copyright Profimedia

Košarkaši Olimpijakosa u 32. kolu Evrolige gostuju Partizanu, a taj duel je na programu od 20.30. Gosti iz Pireja u Beograd stižu desetkovani jer zbog povrede neće biti Filipa Petruševa, ali među crveno-belima je dobra atmosfera.

Trener ekipe, Jorgos Barcokas navodi da njegov tim očekuje težak meč sa Partizanom, a dobro je svestan i atmosfere u Areni.

- Veoma teška utakmica, a domaći teren je posebno vruć. Potrebna je velika koncentracija da bi se igrači pridržavali plana igre. Moraju da kontrolišu svoje emocije i da se ne zanose intenzitetom igre protivnika - rekao je Barcokas, a preneo zvanični sajt kluba.

Jasno je koliko je ovaj meč važan za oba tima, što je još jednom potvrdio i Barcokas.

- Bio sam bolestan prošle godine i nisam otišao u Beograd, video sam to na TV-u. Svi su mi govorili, i igrači i moji saradnici, da je posebna atmosfera i da ne čuješ osobu pored sebe. Nadamo se, međutim, da to neće uticati na nas i da će naši igrači imati dobar dan.

Košarkaš Olimpijakosa Ajzea Kenan, saglasan je sa trenerom da ih u Beogradu čeka važan i težak duel.

- Očekujemo tešku utakmicu. Svakako da atmosfera i ekipa Partizana mogu da nam otežaju. Međutim, imali smo nekoliko dobrih treninga, koncentrisani smo i spremni za meč.

Crno-beli se u ovom trenutku nalaze na 11. mestu na tabeli Evrolige sa skorom od 14 pobeda i 17 poraza, dok je Olimpijakos peti sa skorom 19-12.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike