Nedović zove navijače Zvezde na meč sa Panatinaikosom: Treba nam kontiuitet, čekaju nas izazovi do kraja sezone!

19.03.2024

17:30

0

Autor: G. F.

Crveno-beli igraju sa jednim od najboljih timova u Evroligi

Nedović zove navijače Zvezde na meč sa Panatinaikosom: Treba nam kontiuitet, čekaju nas izazovi do kraja sezone!
Nemanja Nedović - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde u sredu (20.00) dočekuju Panatinaikos u 30. kolu Evrolige.

Trener Janis Sferopulos istakao je da želi da se u ekipu vrati pobednička atmosfera, a iskusni Nemanja Nedović poručio da ekipa ima dovoljno motiva za predstojeći izazov.

- Panatinaikos je poznat tim koji se bori za sam vrh Evrolige. Mi želimo da se vratimo pobedama, tako da motivacije sigurno ne manjka. Očekuje nas kvalitetan protivnik koji je lepo popunjen na svim pozicijama. Mislim da smo u dobroj zdravstvenoj situaciji pre svega, boljoj nego pre, potrudićemo se da zabeležimo pobedu sutra - rekao je Nedović na konferenciji za medije i istakao da očekuje podršku navijača na sutrašnjem meču.

- Želim da dođu u što većem broju, da nas podrže, svaki čovek u hali nam znači i uvek je lepo igrati pred domaćom publikom - naveo je košarkaš Crvene zvezde.

Nedović smatra da je uz malo drugačiji splet okolnosti stanje na tabeli moglo da bude drugačije. Ovako crveno-beli su na skoru od 0 pobeda i 19 poraza i nalaze se na 16. mestu.

- Nedostatak sreće dosta utiče na ekipu kada je ovako zgusnut raspored. Pre neki dan sam video da imamo plus jedan košgeterski učinak, a na toj poziciji smo na tabeli. Sve utakmice koje smo gubili nisu bile sa velikom razlikom. Baš ti igrači koji su nedostajali su možda bili prevaga, ali to nije opravdanje i sve je bilo do nas. Mislim da je bitno napraviti kontinuitet, svakako nas očekuju veliki izazovi do kraja sezone - istakao je Nedović.

Prekidu serije poraza u elitnom takmičenju nada se i centar Džoel Bolomboj. 

- Pokušavamo da prekinemo naš niz poraza i da se povratimo na pobednički kolosek. Oni će želeti da pobede ovde kako bi ostvarili što bolju poziciju u plej-ofu. Definitivno će biti borba.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike