Kobijevi roditelji rešili da prodaju njegov šampionski prsten! Navijači osudili šokantan potez porodice koja želi dodatni novac! (FOTO)

18.03.2024

11:48

0

Autor: A. S.

Ko je ovome mogao da se nada nakon tragedije?

Kobijevi roditelji rešili da prodaju njegov šampionski prsten! Navijači osudili šokantan potez porodice koja želi dodatni novac! (FOTO)
Kobi Brajant - Copyright Profimedia

Tragična smrt Kobija Brajanta 2020. godine i dalje izaziva brojne reakcije. Helikoptersku nesreću iz januara meseca, u kojoj je stradala i njegova ćerka Đijana, ostavila je traga na mnoge koji su poznavali ovu porodicu, ali i navijače i ljude širom sveta.

Ipak, četiri godine kasnije, ispostavilo se da porodica ima i drugačiji pogled na čitav događaj.

Naime, njegovi roditelji, Džo i Pamela Brajant odlučili su da na prodaju oglase njegov šampionski prsten, koji je osvojio sa Los Anđeles Lejkersima 2000. godine.

Na portalu koji se bavi aukcijama, nalazi se prsten, čija se trenutna vrednost procenjuje na 64.000 dolara, a poslednji rok za učešće je 30. mart.

 

 

- Upitanju je prsten koji je Kobi poklonio svom ocu Džou. Nije prsten koji je osvojio, već kopija, pošto je Kobi naručio da se napravi identičan prsten kako bi ga dao svom ocu. Na njemu postoji 40 dijamanata, od kojih pet većih. Dobijen je direktno od njegove porodice i unikatan je - navodi se u opisu oglasa.

Ovaj potez porodice izazvao je najpre šok u javnosti, a potom i reakciju navijača koji osuđuju njegove najbliže, koji pronalaze razne načine da dodatno zarade nakon njegove nesreće.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike