Jokić igrao pred idolom, pa otkrio tajnu pobeda Nagetsa: Tako olakšavamo život!

16.03.2024

10:11

0

Autor: A. S.

Sve počinje i završava se sa njim

Jokić igrao pred idolom, pa otkrio tajnu pobeda Nagetsa: Tako olakšavamo život!
Copyright Profimedia

Upisao je Denver noćas još jednu pobedu u NBA ligi, ovog puta onu koja ih je vratila na vodeće mesto Zapadne konferencije, a kao i na prethodnim utakmicama, najefikasniji igrač bio je srpski košarkaš Nikola Jokić.

Javnost je odavno navikla da je Srbin alfa i omega tima iz Kolorada, a ovog puta, protiv San Antonio Sparsa, njegova minutaža je bila dozirana, o čemu je govorio na konferenciji za medije.

Jokić je na parketu proveo tek nešto više od 30 minuta i postigao 31 poen.

- Bio sam spreman i za više, ali cenim to što nije bilo više potrebe da budem u igri - rekao je kratko Nikola nakon meča, dok se trener Majk Meloun nadovezao:

- Bio sam u nedoumici, da li da ga ubacim? Da li nam je potreban u igri? Jer nekako moram da smanjujem i Nikolinu minutažu.

Jokić je potom pohvalio celu ekipu, naročito za igru u odbrani.

- Kada igramo odbranu na ovaj način, sebi znatno olakšavamo život. Dobri smo u tranziciji. Možemo da ulazimo pod koš, da šutiremo sa otvorenih pozicija za tri. Možemo da igramo i lako u ofanzivi. Naša odbrana je nešto što je potrebno da bude prisutno svakog dana i danas smo je imali - istakao je Somborac i na kraju prokomentarisao i prisustvo Lamarkusa Oldridža na ovom susretu:

- Bilo je zainimljivo. Lamarkus je oduvek bio dobar igrač, igrao sam protiv njega u plej-of seriji kada je bio ovde u San Antoniju. Bilo je sjajno videti ga. Kada sam počinjao karijeru, ugledao sam se na njega jer je imao ubitačno jednostavnu igru. Bilo je zabavno gledati ga.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike