Jokić se poigrao sa rivalima! Rajaković odlično skautirao šampiona, ali Nikolu nije mogao da zaustavi! (VIDEO)

12.03.2024

07:20

0

Autor: A. S.

Klasa!

Jokić se poigrao sa rivalima! Rajaković odlično skautirao šampiona, ali Nikolu nije mogao da zaustavi! (VIDEO)
Nikola Jokić - Copyright Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Nije dozvolio Nikola Jokić iznenađenje, pa je Denver nakon velikog preokreta, zahvaljujući sjajnoj partiji Srbina, savladao Toronto Reptorse sa 125:119!

Skautirao je srpski trener Darko Rajaković odlično Jokića i ekipu, pa je Melouna doveo u situaciju bez rešenja, a aktuelni šampion je u jednom trenutku gubio sa čak 22 poena razlike.

Međutim, kad je teško Nikola Jokić, pa je tako i noćas dodao gas i upisao novi tripl-dabl u sezonu, 126. u karijeri i gotovo sam naneo poraz Rajakoviću i Reptorsima.

Jokić je meč završio sa 35 poena, 17 skokova, 12 asistencija, šest ukradenih lopti i dve blokade, a  posebno je impresivno odigrao u trećem kvartalu, kada se Denver vratio u meč i preokrenuo.

Mogao je ovaj duel otići u u drugom smeru, Toronto je u prvom delu bio nadmoćan, odnosno, Nagetsi su odigrali očajno prvo poluvreme. Ali, upravo je u tim momentima došla do izražaja priprema Rajakovića za ovaj susret i velika želja otpisanog tima da nanese poraz šampionu.

Nisu Reptorsi stali ni u momentima kada je Denver preokrenuo, bili su silno motivisani do poslednjeg trenutka, ali je u poslednjim sekundama i Majkl Porter junior postigao trojku, pa jedno slobodno bacanje, i posao je bio gotov.

REZULTATI

Detroit - Šarlot 114:97

Klivlend - Finiks 111:117

Čikago - Dalas 92:127

San Antonio - Golden Stejt 102:112

Denver - Toronto 125:119

Portland - Boston 99:121

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike