Pogledajte kako su košarkaši Partizana "istukli" trenera Željka Obradovića! I sa koliko osmeha je on sve istrpeo! (VIDEO)

10.03.2024

15:13

0

Autor: G. F.

Najbolji evropski trener napunio 64 godine i dobio poseban ugođaj od svojih izabranika

Pogledajte kako su košarkaši Partizana "istukli" trenera Željka Obradovića! I sa koliko osmeha je on sve istrpeo! (VIDEO)
Željko Obradović - Copyright Facebook/KK Partizan

Košarkaši Partizana vratili su se iz Milana posle nesrećnog poraza od domaće Olimpije i odmah se okrenuli pripremama za meč 22. kola AdmiralBet ABA lige sa Borcem u Čačku (ponedeljak, 19.00).

Iako bi se moglo pomisliti da je milanski scenario poremetio atmosferu u ekipi, sa parketa Arene stiže snimak koji pokazuje da su crno-beli ostali kompaktni i da ne dozvoljavaju da im jedan meč "kroji sudbinu".

Dočekali su košarkaši trenera Željka Obradovića i pošteno ga izudarali nasred igrališta. Oni koji nisu upućeni mogli su svašta da pomisle, a zapravo se radi o jednoj tradiciji koju u Partizanu gaje.

Najbolji evropski trener napunio je 64 godine, a njegovi izabranici su mu priredili momente za pamćenje. Pošto je "dobio dobre batine" Željku je prineta i torta, pa je palo i uobičajeno duvanje svećica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike