Real i Tavares igraju poslednji ples? Tražimo najbolje opcije za obe strane!

06.03.2024

18:28

0

Autor: A. Š.

Iskusni centar otkrio da još vodi pregovore sa čelnicima madridskog velikana

Real i Tavares igraju poslednji ples? Tražimo najbolje opcije za obe strane!
Edi Tavares - Copyright Profimedia/Daniele Buffa/Image nella

Elitna klupska košarka ponovo se vraća na veliku scenu. Posle Kup i reprezentativne pauze evroligaši privode kraju pripreme za nastavak borbi za mesto u doigravanju, dok se ujedno zahuktavaju priče i o kadrovskim rešenjima po završetku tekuće sezone.

Jedan od centara transfer spekulacija ove zime nalazi se u Madridu. Šampion Evrope nalazi se na prekretnici sa nekoliko velikih nepoznanica što se tiče statusa igrača među kojima je možda i najveća Edi Tavares.

Reprezentativacu Zelenortskih ostrva na leto ističe ugovor sa „kraljevskim klubom“, čiji čelnici još nisu uspeli da ga ubede kako je ostanak u „Vizink centru“ najbolja opcija za nastavak njegove karijere.

- Još uvek razgovaramo, tražimo najbolje opcije za obe strane. Ako ostanem, biće mi drago, ali trenutno mi je cilj da igram na visokom nivou i da ne razmišljam previše o budućnosti. Ne znam šta će se desiti. Za sad je san da sa Realom osvojim sve četiri titule ove sezone - izjavio je 31-godišnji Tavares za grčki portal "Sport24".

Tavares je član Reala od 2017. godine. Sa klubom je osvojio dve Evrolige (2018. i 2023), tri titule prvaka Španije (2018, 2019, 2022) i dva Kupa Kralja (2020. i 2024), a u poslednjih nekoliko meseci mediji su ga povezivali sa Dubaijem, Panatinaikosom i pojedinim klubovima iz NBA lige.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike