Grobari u Areni imali tri moćne poruke za Obradovića! Svaka sama za sebe govori o statusu Žoca u navijačkim očima! (FOTO)

29.02.2024

22:27

0

Autor: A. Š.

Najtrofejniji trener Evrope ovacijama dočekan u najvećoj dvorani na Balkanu

Grobari u Areni imali tri moćne poruke za Obradovića! Svaka sama za sebe govori o statusu Žoca u navijačkim očima! (FOTO)
Željko Obradović - Copyright Facebook/KK Partizan

Malo je Željko Obradović uplašio armiju Partizanovih navijača kada je na konferenciji za medije posle poraza u finalu Kupa Radivoja Koraća, između ostalog, rekao i kako je prešao svoje limite kada je u pitanju ovaj tim crno-belih.

Reprezentativna pauza uslovila je malo duži period do ponovnog susreta „grobara“ i najtrofejnijeg tenera Evrope, a kada je on usledio apsolutno svakome je postalo jasno da Partizanova publika nema ni najmanju dilemu gde je Obradoviću mesto u ovom trenutku.

Stojeće ovacije i, utisak je, nikad glasnije „Obradović Željko“ u trenutku kada je Žoc kročio na parket najveće dvorane na Balkanu uoči meča sa Anadolu Efesom ispratila su i tri transparenta podrške devetostrukom prvaku Evrope, koja svaka za sebe govori o statusu Željka u navijačkim očima i koje možete da pogledate u foto galeriji.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike