Jusup, posle debakla od Zvezde, otkrio bizaran razlog zbog kojeg nije igrao jedan od važnijih igrača: Da se pokrijemo ušima!

11.02.2024

21:40

0

Autor: A. Š.

Strateg Zadrana priznao da je njegov tim u Areni odigrao najlošiju utakmicu ove sezone

Jusup, posle debakla od Zvezde, otkrio bizaran razlog zbog kojeg nije igrao jedan od važnijih igrača: Da se pokrijemo ušima!
Danijel Jusup - Copyright MN Press

Znao je Zadar ove sezone da namuči mnoge favorite, znao je i da ih šokira, kao pre nekoliko nedelja Partizan u Krešinom domu, ali je večeras je u Areni potpuno podbacio.

Zvezda je Dalmatince demolirala u najvećoj dvorani na Balkanu, a posle meča strateg Zadrana Danijel Jusup je, potpuno razumljivo i očekivano, istakao da nije zadovoljan.

- Znao sam da će utakmica biti teška. Zvezda je ekipa koja u ABA ligi prima najmanje poena, znao sam da će napadački da bude veoma teško, međutim nisam očekivao da će biti ovoliko. Baš smo loše odigrali, mislim da je ovo najlošija naša utakmica. Moramo izvući pouke, da vidimo koliko moramo da radimo da bi išli u tom pravcu. U prvoj četvrtini su sve napade realizovali i to je napravilo razliku – kazao je Jusup.

Iskusni hrvatski strateg otkrio je i prilično bizaran razlog zbog kojeg u Areni nije mogao da računa na jednog od važnijih igrača.

- Što se tiče minutaže malo sam kalkulisao jer nam kreće Kup za dva dana, više sam dao igračima sa klupe da igraju, da vide kako to izgleda. Imali smo jednu bizarnu stvar sa Markom Ramljakom, njemu je patika otišla pred utakmicu, pa nisam hteo da rizikujem. Patika je pukla, naduvala se, kako god. Malo sam kalkulisao sa Žganecom, malo... Kako god, izgledali smo loše, treba da se pokrijemo ušima i da nastavimo da radimo – kazao je Danijel Jusup.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike