Jokić dobio rukavicu u lice od ser Aleksa! Jedan od najboljih svih vremena opet ispisao istoriju, ali Nikola to sigurno zna!

06.02.2024

20:14

0

Autor: A. Š.

Nekadašnji trener Mančester junajteda odavno je u fudbalskoj penziji, ali strast ne jenjava

Jokić dobio rukavicu u lice od ser Aleksa! Jedan od najboljih svih vremena opet ispisao istoriju, ali Nikola to sigurno zna!
Nikola Jokić - Copyright Profimedia

Jedan od najboljih košarkaša sveta Nikola Jokić "dobio je rukavicu u lice" od legendarnog ser Aleksa Fergusona na polju koje mu je podjednako važno kao i košarkaški teren (a nemali broj njih bi rekao i više od košarke, ali dobro sad).

Srpski as sada je već i globalno poznat kao pasionirani ljubitelj konja i konjičkog sporta, a nekadašnji menadžer Mančester junajteda u ponedeljak mu postavio veliki izazov, postavši vlasnik najskupljeg trčakog konja ikada prodatog na javnoj aukciji.

Ser Aleks je, u partnerstvu sa Džedom Mejsonom, Džonom Hejlesom i Peterom Doneom kupio konja Koldvela Potera za 740.000 evra, srušivši tako rekord iz 2019. godine, kada je Daren Jejc u Dončesteru trkačkog konja platio 620.000 evra.

Jedan od najvećih fudbalskih trenera svih vremena godinama je veliki ljubitelj konja i konjskih trka, a kada je završio karijeru u potpunosti se posvetio svojoj „drugoj ljubavi“, gde je sada uspeo da, kao i na klupi „crvenih đavola“, ostavio neizbrisiv trag.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike