Da vam majstor Jokić objasni! Evo kada je košarka najlakša stvar na svetu!

03.02.2024

10:28

0

Autor: D. N.

Kada su ga pitali da komentariše svoj učinak, kao po običaju bio je skroman

Da vam majstor Jokić objasni! Evo kada je košarka najlakša stvar na svetu!
Nikola Jokić - Copyright Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Nikola Jokić je pobedi Denvera nad Portlandom doprineo novim tripl-dablom (120. u karijeri), od 27 poena, 22 skoka i 12 asistencija. Imao je i dve blokade i jednu ukradenu loptu, ali je sebe ocenio kao "prosečnog" u odbrani.

Mada drugi nisi mislili tako, pošto su izveštači u Americi naveli da je bio jedan od najboljih u odbrani u ovoj utakmici, dok je trener Majk Meloun rekao da ga nedovoljno cene kao defanzivca.

- Čitam igru i mislim da to može da mi pomogne. Zavisi i od toga ko i mene čuva. Moram da čitam odbranu kao i napad i da znam gde treba da budem. Nije to samo fizička igra jedan na jedan - kazao je Jokić koji je imao i nekoliko odličnih dodavanja, za Arona Gordona i Kentavijusa Koldvel-Poupa.

- Svaki put kada skočim i uhvatim loptu volim da dodam. To je najlakša košarka na svetu, 100 odsto - kazao je srpski centar, a kada su ga podsetili na učinak, skromno je dodao.

- Jednostavno se desilo. Imao sam sreće večeras - bile su reči Jokića koji će sa ostatkom tim ponovo odmeriti snage sa Portlandom, u noći između nedelje i ponedeljka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike