Jokićev Denver ponovo na "udaru" NBA lige! Ovakav sastav za Ol star stvarno nije u redu! (FOTO)

02.02.2024

08:26

0

Autor: D. N.

Uz to, pojavio se i zanimljiv podatak vezan za asa šampiona

Jokićev Denver ponovo na "udaru" NBA lige! Ovakav sastav za Ol star stvarno nije u redu! (FOTO)
Copyright Tanjug/Scott Strazzante/San Francisco Chronicle via AP)

Na Ol Star meču koji je zakazan za 18. u Indijanpolisu biće samo jedan košarkaš iz redova Denvera i pogađate, to je Nikola Jokić. Najvećoj zvezdi NBA šampiona ovo će biti šesti nastup na spektaklu u najjačoj svetskoj ligi.

Saopšten je konačan spisak rezervi i na njemu ponovo nema nikoga iz tima iz Kolorada. Šanse su se davale Džamalu Mareju, ali se ispostavilo da ipak nije na spisku.

U timu Zapada će osim startera Jokića, Luke Dončića, Lebrona Džejmsa, Kevina Durenta i Šaj Gildžis Aleksandera biti i Stef Kari, Entoni Edvards, Kavaj Lenard, Karl Entoni Tauns, Entoni Dejvis, Devin Buker i Pol Džordž.

Kada je reč o Istoku, uz startere Janisa Adetokumba, Džoela Embida, Tajrisa Halibartona, Džejsona Tejtuma i Demijena Lilarda, igrati i Bam Adebajo, Paolo Bankero, Džejlen Braun, Džejlen Branson, Tajris Maksi, Donovan Mičel i Džulijus Rendl.

I još jedan zanimljiv podatak za kraj. Jokić ima 420 pobeda u NBA ligi, a nikada nijedan njegov saigrača nije zaigrao sa njim na Ol staru. Drugi na ovoj listi, sa skoro 100 pobeda manje (331) je Ben Gordon.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike