Što je Novak u tenisu, to je Željko u košarci! Obradović prezimenjaka ishvalio kao nikada do sada!

30.01.2024

17:22

1

Autor: D. N.

Trener Monaka nije zaboravio ni na uspehe sa nacionalnim timom

Što je Novak u tenisu, to je Željko u košarci! Obradović prezimenjaka ishvalio kao nikada do sada!
Željko i Saša Obradović - Copyright MN Press

Košarkaše Partizana sutra očekuje nova utakmica Evrolige, ovog puta sa Monakom. Na klupi kluba iz kneževine u Francuskoj je Saša Obradović koji je biranim rečima pričao o starijem kolegi i prezimenjaku, Željku.

Ali o samom meču 24. kola. Monako za sada ima bolji učinak, 13-10, dok je Partizan na 12-11. Tako da se borba za što bolju poziciju i za plasman u Top 8 dodatno zahuktava.

- Znam da su sve utakmice ključne, ali se bližimo nedelji koja može da bude prelomna tačka. Dobro je da su svi spremni i zdravi. Partizan je napredovao tokom sezone, tim su sa karakterom i vodi ih trener koji zna put. Dobri su na svim pozicijama i teško je igrati protiv njih - kazao je Obradović, a zatim nastavio o treneru crno-belih koji mu je svojevremeno bio i selektor.

- Željko je moj idol i neko od koga sam učio. Kada mi je bio trener u reprezentaciji, imali smo neverovatne rezultate. Vremena se menjaju, ali Željko uvek zna kako da izvuče najbolje iz svojih timova. I ostaje broj jedan. On je definitivno kao Novak Đoković u tenisu. Niko nikada neće moći da izjednači njegov rekord. Srećemo se sa velikim delom - zaključio je Obradović.

O duelu sa crno-belima pričao je i Jakuba Utara.

- Mečevi sa Partizanom i Fenerbahčeom su kao plej-of za nas. Prostor za greške je mali, a Partizan je veoma talentovan tim, dobro su vođeni i kažnjavaju greške u odbrani. Moramo da se fokusiramo na nas same i znamo da smo sposobni da pobedimo svakog, ako imamo pravi pristup - kazao je Utara.

Partizan posle Monaka, igra sa Virtusom, takođe u gostima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike