Zvezda se oglasila jutro nakon derbija: Dajemo javnosti na uvid video bez komentara (VIDEO)

29.01.2024

11:48

1

Autor: A. S.

Tenzije nisu zaobišle ni ovaj okršaj večitih

Zvezda se oglasila jutro nakon derbija: Dajemo javnosti na uvid video bez komentara (VIDEO)
Košarkaši Crvene zvezde - Copyright MN Press

Četvrti košarkaški večiti derbi sinoć je pripao ekipi Crvene zvezde, koja je u drami slavila sa 88:86. Imali su domaćini 19 poena prednosti, ali su poklekli u poslednjih deset minuta, kada je Partizan došao i do prilike da šutira za pobedu.

Na kraju, crveno-beli su sačuvali pobedu, a posle meča, dosta se govorilo i o tenzijama, drami i sudijskim odlukama.

Tako se Zvezda oglasio posle večitog derbija na zvaničnom sajtu i uz saopštenje podelila i snimak.

Reč je o snimku kojim su sa Malog Kalemegdana želeli da pokažu, kako oni smatraju, sporne situacije koje su bile protiv njihovih igrača

- Crvena zvezda želi ovom prilikom još jednom da se zahvali svima koji su u nedelju uveče došli, ispunili tribine, i pružili glasnu podršku našem timu da ostvari cilj, i dođe do izuzetno važnih bodova i pobede!

- Istovremeno, pošto od nedelje uveče, nakon završetka utakmice u kojoj smo bili apsolutno bolji rival na terenu, svedočimo brojnim „slobodnim tumačenjima“ i spekulacijama šta se dešavalo na nedeljnoj utakmici (i ko je šta radio…) a kako bi sprečili dalje širenje istih, dajemo javnosti na uvid kroz video u trajanju od 3 minuta (bez komentara) o dešavanjima na nedeljnom meču u Beogradskoj Areni.

- Pa neka javnost proceni sama!

- Istovremeno, zahtevamo od svih koji zarad cilja koji nam kao klubu apsolutno nije jasan, “targetiraju” sve koji ne misle kao “neki”, pa čak i snimaju članove porodica, majke, supruge… na tribinama, da to prestanu, jer prevazilazi svaku granicu ukusa i normalnog, kao i korišćenje termina “motivisanost” u utakmicama u kojima igra KK Crvena zvezda.

KK Crvena zvezda poziva sve naše pristalice da dođu u utorak i pruže ponovo glasnu i brojnu podršku našim momcima u još jednoj izuzetno teškoj utakmici koja nas čeka protiv Valensije - navodi se u saopštenu Zvezde.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike