Kad ne pomaže ni Jokić! Niksi deklasirali Nagetse, Nikola drži nivo! (VIDEO)

26.01.2024

06:57

0

Autor: A. S.

Ono kad ni Srbin nije mogao da oblaži razliku

Kad ne pomaže ni Jokić! Niksi deklasirali Nagetse, Nikola drži nivo! (VIDEO)
Jokić na meču sa Niksima - Copyright Tanjug/AP Photo/Mary Altaffer

Nestvarna partija Nikole Jokića viđena je i prethodne noći, ali su njegovi Denver Nagetsi nakon tri pobede u nizu, doživeli težak poraz na gostovanju Njujork Niksima, 122:84.

Kao i na prethodnim mečevima i prethodnih sezona, Majk Meloun je jedino mogao da se osloni na Jokića, koji je i ovaj meč okončao dabl-dablom, 31 poen i 11 skokova, dok je dodao i tri asistencije.

Potvrda o lošoj noći aktuelnog šampiona je i ta da je jedini pored Somborca dvocifreni bio Eron Gordon i to sa 12 poena.

Malo ko je mogao očekivati da će duel u Njujorku biti tako lako rešen, naročito što su prošlogodišnji šampioni na raspolaganju imali ceo tim. Ipak u igri ekipe Majka Melouna nije bilo života, lepršavosti i snage, pa nisu ni uspeli da pariraju rivalu.

Prvu deonicu su Niksi rešili u svoju korist sa 12 poena razlike, što je bio dovoljno za alarm u gostujućem sastavu, međutim, ništa se u nastavku nije promenilo.

Kako je vreme odmicalo, tako je domaćin povećavao razliku, a Meloun nije uspeo da prodrma ekipu ni savetima tokom tajm-auta.

Jokić je ostao na terenu i tokom poslednjeg kvartala, kada je bilo jasno da je meč rešen, ali nije uspeo da ublaži poraz.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike