Partizanu je u Evroligi svaka naredna utakmica kao finale! Aleksa ističe: Da pokažemo za šta vredimo!

25.01.2024 | 17:21

Srpski reprezentativac spreman pred povratak evroligaškim izazovima

Copyright MN Press

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović izjavio je uoči utakmice sa ekipom Žalgirisa, da je njegovom timu svaka naredna evroligaška utakmica kao finale.

Crno-beli u petak od 20.30 časova u beogradskoj Areni dočekuju litvanskog velikana u utakmici 23. kola elitnog takmičenja.

U prvom ovosezonskom duelu dva tima igranom 14. decembra prošle godine, slavio je Partizan u Kaunasu rezultatom 93:85.

- Pobedili smo ih u prvoj utakmici ove sezone. Igrali smo jednu sjajnu košarku, krasila nas je nesebična igra. Znamo koliko je bilo teško igrati tamo. U međuvremenu su promenili trenera, igraće pojačani Butkevičijusom, koji je fantastičan odbrambeni igrač i koji im je nedostajao u prethodna dva meseca – kazao je Avramović i dodao:

- Dolaskom novog trenera su se malo digli, ali mi smo dobro trenirali ove nedelje i nadam se da ćemo sutra izaći na teren i pokušati da pokažemo za šta vredimo - kaže Avramović koji se posle pauze zbog povrede na teren vratio u ponedeljak u duelu sa Megom u AdmiralBet ABA ligi.

Do kraja ligaškog dela sezone crno-beli će odigrati 12 mečeva u Evroligi. Trenutno imaju bilans od po 11 pobeda i poraza.

BONUS VIDEO

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: Tanjug