Jokića muči kuk ili Embid? Srbin preskače duel sa MVP-jem lige, provokacija rivala ili?

16.01.2024

10:24

0

Autor: A. S.

Čak petorica igrača nalaze se pod znakom pitanja

Jokića muči kuk ili Embid? Srbin preskače duel sa MVP-jem lige, provokacija rivala ili?
Nikola Jokić - Copyright Tanjug/AP Photo/Rick Bowmer

Košarkaši Denvera i Filadelfije srešće se na parketu u noći između utorka i srede, a očekivalo se da će konačno prošlogodišnji MVP lige, Džoel Embid i centar koga su svi smatrali najboljim igračem lige, Nikola Jokić, konačno odmeriti snage.

Međutim, Nagetsi su dan ranije, izveštajem zbunili javnost.

Naime, Denver je objavio spisak sa izveštajem povreda na kom se nalazi ime i srpskog centra, ali je i kompletna petorka pod znakom pitanja.

Dakle, Kentavijus Kaldvel - Poup je istegnuo mišić, Arom Gordon ima problema sa desnom petom, Džamal Marej sa upalom tibije, a Majkl Porter Junior sa upalom levog kolena. Jokića pak muči levi kuk.

 

 

Interesantno, ali od početka 2024. godine, nijedan od ovih igrača nije propustio meč, a u Americi smatraju da je ovaj potez zapravo provokacija rivala zbog Džoela Embida, koji je poslednji put u Koloradu igrao 2019. godine!

Mnogo se govorilo o tome da Kamerunac izbegava susret sa Jokićem, kao i da bira na kojim gostovanjima će putovati sa ekipom. Naravno, reč je o glasinama i spekulacijama.

Ali, ono što je sigurno sa druge strane, ukoliko Nagetsi igraju bez petorice igrača, očekuje ih kazna od 100.000 dolara.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike