Ovo je kompletno sr**je, dajte im pobedu! Rajaković pobesneo zbog Lebrona i Dejvisa, lupao šakom o sto, psovao... (VIDEO)

10.01.2024

08:57

0

Autor: A. S.

Srbin nije mogao da kontroliše emocije

Ovo je kompletno sr**je, dajte im pobedu! Rajaković pobesneo zbog Lebrona i Dejvisa, lupao šakom o sto, psovao... (VIDEO)
Rajaković na konferenciji nakon poraza od Lejkersa - Copyright Printscreen/YouTube/House of Highlights

Toronto Reptorsi su noćas bili nadomak trijumfa nad Los Anđeles Lejkersima, ali su poklekli u poslednjim trenucima meča. Lejkersi su igrali na pogon Entonija Dejvisa i Lebrona Džejmsa, a trener poraženog tima, Darko Rajaković, burno je reagovao nakon meča.

Tim iz grada anđela slavio je sa 132:131, a Rajaković je imao šta da zameri i sudijama.

Na burnoj konferenciji, vruće glave, rođeni Čačanin je bez dlake na jeziku govorio o finišu meča i brojnim slobodnim bacanjima rivala.

- Ovo je sramota! - bilo je prvo što je rekao Rajaković, pa nastavio: 

- Prava sramota za sudije je da NBA liga ovako nešto dozvoli... Lejkersi su imali čak 23 slobodna bacanja, a mi dva u poslednjoj deonici. Kako da igramo meč ovako? Poštujem sve što imaju zvezde i sve, ali i mi imamo zvezde u timu.

Pogodilo ga je i to što je Skoti Barns izveo samo dva slobodna bacanja za ceo meč.

- Kako je to moguće, hajde objasnite mi? Ako Lejkersi moraju da pobede dajte im odmah pobedu, nećemo ni da dođemo na utakmicu. Ovo nije prvi put, a Skoti Barns će biti Ol-star u budućnosti i zaštitno lice lige... Ovo je kompletno sr**je! - govorio je Rajaković, a potom udarao rukom o sto.

Evidentno je da ga nakon ovakvih reči i nastupa očekuje bar opomena, ako ne i kazna.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike