Jović se ustalio u startnoj postavi, Bobi gledao mlađeg kolegu sa klupe! Na parketu nije bilo mesta ni za Vasu i Pokua! (VIDEO)

09.01.2024

07:29

0

Autor: A. S.

"Mršava" noć za srpske igrače

Jović se ustalio u startnoj postavi, Bobi gledao mlađeg kolegu sa klupe! Na parketu nije bilo mesta ni za Vasu i Pokua! (VIDEO)
Nikola Jović na susretu sa Hjustonom - Copyright Tanjug/AP Photo/Marta Lavandier

Jedan od najboljih centara sveta, Nikola Jokić, noćas je odmarao, ali je na terenima NBA lige bio jedan mlađi srpski košarkaši.

Srpski reprezentaticac, Nikola Jović, dobio je minutažu u dresu Majamija i u slavlju nad Hjuston Roketsima rezultatom 120:113, postigao šest poena i dodao osam skokova i šest asistencija.

Ustalio se srebrni košarkaš iz Manile, pa je ovog puta u dresu Hita proveo 22 minuta. Na drugoj strani, Boban Marjanović je odlukom trenera čitav meč proveo  na klupi gostiju.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Tajler Hirou sa 28 poena, dok se kod gostiju istakao Fred Vanvlit sa 32.

Noćas su igrali i košarkaši Oklahome i upisali pobedu nad Vašingtonom sa 136:128, ali na terenu ovog puta nije bilo mesta za srpske košarkaše, Vasilija Micića i Alekseja Pokuševskog.

Srpski tandem, odlukom šefa struke, Majka Dajnoa nije ulazio u igru. Inače, njih dvojica su tokom ove sezone zabeležili po pet nastupa, ali na veću minutažu i dalje čekaju.

REZULTATI:

Šarlot - Čikago 112:119

Indijana - Boston 133:131

Vašington - Oklahoma 128:136

Majami - Hjuston 120:113

Milvoki - Juta 116:132

LA Klipers - Finiks 138:111

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike