Zvezda zove navijače! Do kraja sezone ostalo još mnogo utakmica, obezbedite svoje mesto!

09.01.2024

18:55

0

Autor: D. N.

Počinje u četvrtak i trajaće četiri dana

Zvezda zove navijače! Do kraja sezone ostalo još mnogo utakmica, obezbedite svoje mesto!
Navijači Crvene zvezde - Copyright MN Press

Košarkaški klub Crvena zvezde pustiće u prodaju i polusezonske ulaznice za drugi deo takmičarske sezone 2023/24. Prodaja će početi u četvrtak, 11. januara.

Povodom toga, crveno-beli su izdali i saopštenje.

- Crveno-beli su se vratili u beogradsku Arenu i ponovo prave atmosferu o kojoj priča cela Evropa. Pred nama je osam utakmica na domaćem terenu u Evroligi, šest utakmica u ligaškom delu regionalne AdmiralBet ABA Lige i potencijalne utakmice plej-ofa, kao i završnica domaćeg šampionata.

Tim povodom KK Crvena zvezda je odlučio da pusti preostali kontigent odštampanih sezonskih ulaznica, koje će važiti za sve utakmice do kraja sezone 2023/24 - navedeno je između ostalog u saopštenju, a kako je još rečeno prodajno mesto je Mali Kalemegdan, a početak prodaje četvrtak u 10 časova.

Trajaće do 15. januara.

KK Crvena zvezda
 

Radno vreme biće: četvrtak, petak, subota i ponedeljak od 10 do 18 časova.

- Kao i do sada, ticketing partner kluba su naši dugogodišnji saradnici iz kompanije Ticket Vision (www.tickets.rs). Navijači će biti u prilici da sezonske karte poruče i online, uz mogućnost preuzimanj na blagajni Arene na dan utakmice.

Podsećamo, da prilikom kupovine, kupac postaje član i dobija svoju personalizovanu člansku kartu, čija je cena već uračunata u cenu sezonske karte (1.000 dinara cena članarine). Starim kupcima se automatski produžava članstvo koje je takođe uračunato u cenu.

Jedan od prvih benefita za vlasnike sezonskih i članskih karata je omogućen popust u zvaničnoj prodavnici Fan Store do 10% prilikom svake kupovine - navedeno je još na sajtu crveno-belih, uz cene ulaznica.

KK Crvena zvezda
 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike