Partizan sa tri sata kašnjenja stigao u Istanbul! Obradović se sprema za Fener iz duela sa Makabijem!

08.01.2024

17:30

0

Autor: A. Š.

Crno-beli na Bosforu počinju još jedno duplo kolo u Evroligi

Partizan sa tri sata kašnjenja stigao u Istanbul! Obradović se sprema za Fener iz duela sa Makabijem!
Željko Obradović - Copyright MN Press

Kasnije nego što se očekivalo, ekspedicija Partizana je stigla u Istanbul, gde crno-bele u utorak (18.30) očekuje evroligaški duel sa Fenerbahčeom.

Iako su iz Beograda poleteli sa tri sata zakašnjenja u odnosu na planirani polazak, izabranike Željka Obradovića večeras očekuje trening u „Ulker sports“ dvorani, iz koje je Crvena zvezda prošle nedelje odnela pobedu koju je „potvrdila“ i trijumfom u u evroligaškom derbiju dva dana kasnije.

Taj trijumf najvećeg rivala, ipak, ni najmanje ne opušta stratega Partizana Željka Obradovića, koji i te kako dobro zna koliko težak zadatak očekuje njegov tim.

- Duplo kolo Evrolige je bilo prošle nedelje i videli smo Fenerbahče sa dve različite slike. Naravno da ćemo morati da se pripremimo za ovaj Fenerbahče koji je igrao fenomenalnu utakmicu protiv Makabija – kazao je Obradović u najavi meča.

Najtrofejniji trener Evrope istakao je da u timu njegovog nekadašnjeg kluba ima mnogo kvaliteta.

- Šarunas se vratio, mnoge stvari promenio, to je evidentno. Igrači su ti koji su ostali i imaju individualne kvalitete, ali pretočene u timsku igru. To je veoma zahtevna utakmica za nas, veoma teška – rekao je Obradović, podsetivši da su crno-beli imali težak meč sa sutrašnjim rivalom i u beogradskoj Areni.

- Juče smo imali prvi ozbiljniji trening posle dugo vremena gde smo probali da uradimo nešto pametno kako bi eventualno izgledali bolje nego što smo izgledali na poslednjoj utakmici u Evroligi - naglasio je Željko Obradović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike