Snimak Miloša Teodosića ne obećava, navijači zabrinuti! Pitanje je i šta je sa Jagom! (VIDEO)

06.01.2024

22:57

0

Autor: G. F.

Iskusni as Crvene zvezde povredio se tokom duela sa Cedevita Olimpijom, Brazilac jedva iazašao sa parketa

Snimak Miloša Teodosića ne obećava, navijači zabrinuti! Pitanje je i šta je sa Jagom! (VIDEO)
Povreda Miloša Teodosića - Copyright MN Press

Poraz košarkaša Crvene zvezde od Cedevita Olimpije u 15. kolu AdmiralBet ABA lige je nešto su crveno-beli mogli sebi da dozvole kada se zna stanje na tabeli.

Ali ono što je sve u klubu, a posebno navijače, dodatno zabrinulo je stanje Miloša Teodosića. Iskusni as se povredio tokom utakmice, delovalo je veoma neprijatno, pokušao je čak i da se vrati na parket, ali nije dugo bio od pomoći saigračima.

Iako se stanje povređenog zgloba ne zna i neće se znati dok ne budu obavljeni detaljni pregledi, snimak koji se pojavio na društvenim mrežama dodatno je zabrinuo navijače.

 

 

Teodosić primetno teško hoda, morao je da zastane pre nego što se popeo u autobus, a navijač koji je objavio snimak kratko je prokomentarisao: "plače mi se".

Dodatno brine i detalj sa kraja utakmice u Ljubljani, odnosno potencijalna povreda i Brazilca Jaga dos Santosa, koji je imao velike probleme sa nogom pri izlasku sa parketa.

 

 

Sve ovo se nadovezalo na povredu Nikole Topića, koja će mladog asa na duže odvojiti od parketa, te na prelom prsta koji je doživeo Džoel Bolomboj.

Budući da je pred crveno-belima duplo kolo Evrolige, gostovanja Asvelu i Olimpiji Milano, jasno je da su povrede nešto što im najmanje treba u datom trenutku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike