Nagetsi ovog puta nisu imali sreće! Marej umesto Jokića odlučivao o pobedniku! (VIDEO)

06.01.2024

07:25

0

Autor: A. S.

Šteta za šampione

Nagetsi ovog puta nisu imali sreće! Marej umesto Jokića odlučivao o pobedniku! (VIDEO)
Nikola Jokić protiv Orlanda - Copyright Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Drugu noć u nizu, košarkaši Denver Nagetsa igrali su neizvesnu utakmicu sa "ludim" krajem, ali protiv Orlanda se nije ponovio trijumf.

Prethodne noći, aktuelni šampioni bili su bolji od Golden Stejta u završnici za infarkt, a onda su samo 24 sata kasnije ponovo igrali meč na jednu loptu. Imali su šampioni napad za pobedu, ali je Orlando Medžik upisao novi trijumf - 122:120!

Za razliku od meča prethodne noći, sada je lopta za poslednji napad bila u rukama Džamala Mareja, koji nije uspeo da realizuje napad. Najefikasniji u redovima Nagetsa, još jednom je bio Nikola Jokić sa 29 poena, četiri skoka i osam asistencija za 36 minuta.

Na drugoj strani je briljirao Paolo Banker, koji je upisao tripl-dabl od 32 poena, 10 skokova i 11 asistencija, a pratio ga je Džejlen Sags sa 27 poena.

Prvo poluvreme i ovog okršaja proteklo je u dominantnoj igri Nagetsa, pa je sve išlo u smeru da će upisati novu pobedu. Na poluvremenu su imali +13, a onda veoma slaba treće deonica u napadu, otvorila je vrata povratka ekipi Medžika.

Sredinom četvrtog kvartala, Orlando je stekao i prednost, a Jokić nije želeo da prepusti ovaj susret. Usledila je neizvesna završnica

Orlando je imao +4 na oko dva minuta do kraja susreta, pa je usledila i mini serija Jokića i Gordona, ali je odlučujući na kraju bio potez  Kentavijus Koldvel-Poup, kada je izgubio loptu.

Jokić je morao da pravi faul nad Bankerom na drugoj strani, koji je pogodio za +2. Ostalo je još desetak sekundi do kraja, a lopta je završila u rukama Džamala Mareja, koji nije uspeo da donese pobedu.

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike