I Jokić, i trener i saigrač! Ma, svi su znali da će ta trojka da uđe! (VIDEO)

05.01.2024

09:41

0

Autor: D. N.

Najveća zvezda Denvera je pogotkom uz zvuk sirene obezbedio pobdeu Denveru

I Jokić, i trener i saigrač! Ma, svi su znali da će ta trojka da uđe! (VIDEO)
Copyright Tanjug/Scott Strazzante/San Francisco Chronicle via AP)

Uz zvuk sirene je lopta prošla kroz obruč i Nikola Jokić je doneo pobedu Denveru u duelu sa Golden Stejtom. Rezultat je bio 130:127, a o trojci srpskog centra pričalo se posle meča u San Francisku.

- Kada je lopta izašla iz ruku, treneri iza mene su rekli "ovo ulazi" - kazao je trener Majk Meloun, a u sličnom stilu je komentarisao i Pejton Votson.

- Ne znam da li je to bila intuicija, ili nešto drugo, ali sam znao da nećemo da idemo u produžetak. Znao sam da će Džoker da pogodi - dodao je Votson. 

Onda je komentar dao i sam Jokić.

- To je bila poslednja opcija. Samo sam šutirao. I takvi su šutevi najlakši jer nemaš drugu opciju. I onda sam pomislio "pogodiću". Možete da vidite kako leti lopta i znao sam da ću da pogodim - kazao je Srbin koji je meč završio sa 34 poena.

Inače, tokom meča u San Francisku Golden Stejt je imao prednost, ali se ponovo desilo da izgube. I to sedmi put ove sezone. Na primer u poslednjoj četvrtini, vodili su i sa 123:105.

- Odbrana je bila neverovatna u poslednjoj četvrtini. Nismo hteli da se predamo. Da smo izgubili, mogli smo da imamo izgovor. Ali momci nisu spustili glave. Bili smo agresivni, i oni su ubacili samo četiri poena. To je bila veoma veoma dobra odbrana protiv takvog tima - dodao je Jokić uz komentar poteza Džamala Mareja koji je presekao dodavanje Stefa Karija.

Zatim je Jokić i pogodio.

- Džamal je tako dobro pročitao situaciju - zaključio je Džoker.

U narednom meču, Denver čeka Orlando, a trenutni učinak šampiona NBA lige je 25-11.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike