Upozorenje Panatinaikosa za navijače pred večerašnji duel sa Zvezdom: Stroge mere bezbednosti!

28.12.2023

12:10

0

Autor: D. P.

Atina na nogama

Upozorenje Panatinaikosa za navijače pred večerašnji duel sa Zvezdom: Stroge mere bezbednosti!
Copyright MN Press

Panatinaikos večeras dočekuje Crvenu zvezdu u Atini u meču 17. kola Evrolige (20.15), pa su "zeleni" objavili saopštenje u kome između ostalog upozoravaju navijače o dolasku u Arenu tri sata pre početka duela.

- Uoči večerašnje utakmice protiv Crvene zvezde, Panatinaikos obaveštava svoje navijače da će se kapije OAKA otvoriti tri sata pre početka.

Obzirom na rasprodate karte i zbog osećaja odgovornosti prema navijačima, naglašavamo da karte za meč protiv Crvene zvezde neće biti nigde dostupne i od bilo koga ko je zadužen za tim.

Pošto će mere bezbednosti biti stroge, dođite ranije kako bismo izbegli neprijatnosti. Panatinaikos je pripremio mnoga iznenađenja i poklone za vas koji ćete ranije doći u dvoranu. Desetine akcija odvijaće se unutar i van dvorane sa važnim nagradama za najsrećnije.

Sedite na mestu koje je naznačeno na vašoj karti. Podržavajmo tim samo svojim glasom. Ni u kom slučaju ne koristimo laserske uređaje i generatore dima, jer je rizik od kazne veliki.

Čuvajmo naš "dom", OAKA, i na svoj jedinstven način pomažimo Panatinaikosu da dođe do pobede. Da biste izbegli neprijatnosti, preporučljivo je da koristite javni prevoz za pristup dvorani - piše u saopštenju Panatinaikosa.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike