Alkaraz se izvukao iz nezgodne situacije pred Novakom: Ja to nisam rekao, sa njim je uvek sjajno!

28.12.2023

10:47

0

Autor: A. S.

Španac je otkrio i novogodišnju želju, koja je identična prošlogodišnjoj

Alkaraz se izvukao iz nezgodne situacije pred Novakom: Ja to nisam rekao, sa njim je uvek sjajno!
Karlos Alkaraz - Copyright Printscreen/Twitter/TheTennisLetter

Novak Đoković i Karlos Alkaraz juče su u Rijadu igrali egzibicioni duel, koji su pretvorili u spektakl. Veliki rivali prikazali su sjajan tenis i potvrdili da bruse formu za novu sezonu, koju otvaraju u Australiji, gde ih očekuje prvi grend slem u sezoni.

A što se tiče egzibicije u Saudijskoj Arabiji, slavio je 20-godišnji Španac, nakon tri seta, a nakon duela se obratio publici i govorio o Novaku.

- Nisam mogao da provedem mnogo vremena van terena, ali je bilo sjajno. Nadam se da ovo nije poslednji put da sam ovde i da igram u Rijadu - rekao je Alkaraz, a potom je voditelj programa nakon meča istakao da je savladao „starog momka“, ali je Španac uspeo da ne upadne u nezgodnu situaciju:

- Ja to nisam rekao. Svaki put kada delim teren sa njim je sjajno. On je neverovatan, odrastao sam gledajući ga kada je osvajao velike turnire, vrlo sam srećan što mogu da igram protiv njega i nadam se da ću nastaviti. On izgleda kao da ima 20 godina. Želim da mu čestitam i da mu zahvalim što je igrao ovaj meč sa mnom ovde.

Na kraju, nije krio cilj za novu sezonu, isti je kao i ranije.

- Cilj mi je nastavim da napredujem kao čovek i igrač, da probam da ga pobeđujem (Novaka). To mi je glavni cilj za 2024, želim da osvojim velike turnire. Najbitnija stavar je da nastavim da učim - zaključio je Alkaraz.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike