Divac i Realov Brazilac iz prvog reda gledali Kingse i hvatali sudiju! (VIDEO)

23.12.2023

12:53

0

Autor: D. P.

Dobra atmosfera u glavnom gradu Kalifornije

Divac i Realov Brazilac iz prvog reda gledali Kingse i hvatali sudiju! (VIDEO)
Divac i Vinisijus Žunior - Copyright printscreen

Proslavljeni srpski košarkaš Vlade Divac odgledao je derbi NBA večeri u Sakramentu u društvu fudbalera Real Madrida.

Divac je bio domaćin Vinisijusu Žunioru, koji je već pokazao koliko voli košarku kada je proletos ispratio plej-of seriju Partizana i Real Madrida u Evroligi, a posle toga i NBA finale između Denvera i Majamija.

Popularni "Vini" je verovatno u obe situacije bio na suprotnoj strani od Divca, budući da Brazilac nije skrivao simpatije prema Real Madridu, što je i logično od fudbalera istog sportskog društva, ali je navijao i protiv Jokića.

Naravno, ne postoji nikakav problem prema Srbinu, već samo prijateljstvo sa Džimijem Batlerom, koji je predvodio Majami u finalsnoj seriji.

Sakramento je sinoć pobedio Finiks sa 120:105.

Odličnu partiju prikazao je Litvanac Domantas Sabonis, koji je postigao svoj četvrti tripl-dabl u sezoni - 28 poena, 11 skokova i 12 asistencija.

Najbolji detalj na meču bio je pad sudije u Divčevo krilo. Srbin je spretno reagovao, pridržao arbitra da ne padne na nešto tvrđe, a sve to je zasmejalo i gazdu Kingsa Viveka Vivek Ranadivea i poznatog Brazilca.  

Prisustvo fudbalskog asa na utakmici iskoristio je za slikanje i sin Peđe Stojakovića, Andrej, koji ove godine briljira u timu Stenforda u NCAA.

printscreen
Andrej Stojaković i Vinisijus

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike