Oglasio se doktor Partizana: Milion dezinformacija, ovo je pravo stanje povreda Avramovića, Kaminskog i Trifunovića! (VIDEO)

10.12.2023

14:45

0

Autor: G. F.

Momčilo Jakovljević objasnio kakva je situacija sa svakim od odsutnih košarkaša

Oglasio se doktor Partizana: Milion dezinformacija, ovo je pravo stanje povreda Avramovića, Kaminskog i Trifunovića! (VIDEO)
Momčilo Jakovljević - Copyright Printscreen/TV Partizan

Pred košarkašima Partizana su nove obaveze u AdmiralBet ABA ligi, a doktor ekipe Momčilo Jakovljević izneo je nove informacije o stanju povređenih Alekse Avramovića, Frenka Kamisnkog i Uroša Trifunovića.

- Kaminski je počeo da radi i trči sa Batom Zimonjićem. Inače ovo je bila povreda sa desne strane, iza rebara, pored stomaka. Još je neizvesno, ali neće izostati neki dug period. Kada je reč o Trifunoviću, on je isto mnogo bolje i trebalo bi da počne da radi za jedno 7, 8 dana. Nije trenirao, mora da radi da ojača taj mišić koji je pukao - rekao je Jakovljević za BC Partizan TV, pa otkrio i pravo stanje stvari sa teže povređenim reprezentativcem Srbije:

 

 

- Što se tiče Avramovića svi sve znaju i u sve se razumeju. Dezinformacija milion. Jedna teška povreda skočnog zgloba. Mi smo uradili sve što smo mogli, imobilizacija skočnog zgloba. Sada ima čizmu, nije gips. Biće u mirovanju, da spadne otok, To će da potraje. Ali, davati neke prognoze... Znaćemo više kada budemo radili kontrolnu magnetnu rezonancu za desetak dana. I tako svakih desetak dana. To će potrajati, neće biti operacija kao što pričaju. Videćemo.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike