Ivanović otkrio kako je izgledao finiš protiv Zvezde: Moglo je sve to skupo da nas košta

08.12.2023

23:39

0

Trener Baskonije je ipak morao da bude zadovoljan

Ivanović otkrio kako je izgledao finiš protiv Zvezde: Moglo je sve to skupo da nas košta
Duško Ivanović - Copyright Profimedia

Košarkaši Crvene zvezde nisu uspeli da naprave podvig i pobede Baskoniju u gostima, pošto su ovog puta promašili šut za pobedu.

Sa druge strane, Baskonija igra odlično od kada je svoj četvrti mandat tamo započeo Duško Ivanović, koji je prokomentarisao meč:

- Važna pobeda, mislim, u ovom meču. I mi i Crvena zvezda smo pokazali da imamo kvalitet. Pokazali smo kvalitet u prvom poluvremenu, gde smo igrali dobru odbranu. Imali smo strpljenja u napada. A u drugom poluvremenu, Crvena zvezda je bila bolja, dominirala je u napadačkoj igri. Ima mnogo kvaliteta u napadu, ali mislim da smo na kraju, posebno s ovom serijom, nakon što je Crvena zvezda stekla jedan poen prednosti, imali dobru igru, ponovo smo imali prednost od 10 poena.

Ivanović je opisao kraj meča.

- Ovi momci su pokazali da ako veruju, ako se bore i ako imaju strpljenja, mogu da igraju protiv svih. Važno je stići do ovog poslednjeg trenutka i znati ga odigrati. Trebalo je da večeras napravimo faul nad Rokasom kada je ubacio. Želeli smo, ali nismo to učinili. To je moglo biti veoma skupo za nas... Na kraju smo pobedili, ali morali smo da napravimo faul pre nego što su oni postigli trojku i izjednačili.

Španci su pitali trenera o učinku Baskonije od kada se vratio.

- Pa, veoma sam zadovoljan svojim igračima. Iskreno, bore se, koncentrisani su, žele pobedu i sve što smo do sada planirali nam je poslužilo. Kao što sam već rekao, trener ne može postići koš ni braniti. To rade igrači, oni pobeđuju utakmice. Trener može samo izgubiti, a ne pobediti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike