Partizanova pobeda sakrivena od medija u Sloveniji i Hrvatskoj: Komšijama lakše da se prave da spektakla u Areni nije ni bilo!

01.12.2023

11:51

0

Autor: D. P.

Kako su u regionu izveštavali o duelu Partizana i Panatinaikosa

Partizanova pobeda sakrivena od medija u Sloveniji i Hrvatskoj: Komšijama lakše da se prave da spektakla u Areni nije ni bilo!
Slukas nije video koš - Copyright MN Press

Nagradna igra za danas mogla bi da glasi: pronađite jedan tekst o evroligaškom spektaklu u Areni između Partizana i Panatinaikosa na portalima u Sloveniji i Hrvatskoj i dobićete ...

Dobro, nećete dobiti ništa, ali priznaćete da je zanimljiv podatak da regionalni šampion u košarci ne zasluži više od svega jednog reda, koliko je slovenačko "Delo" posvetilo pobedi ekipe koji se takmiči i sa slovenačkim ekipama u istoj ligi!

printscreen
Bravo za "Delo"

Sakriven spektakl iz Arene

Na isti način najveći sportski događaj večeri u regionu bio je interesantan slovenačkom portalu "siol.si" koji stoji iza sajta "sportal" - jedna rečenica o rezultatu!

U Hrvatskoj se teško može videti da se meč uopšte igrao!

Kada se pažnja premešta ka istoku, vidi se i drugačiji odnos medija prema utakmici na kojoj je bilo preko 20.000 ljudi u Areni.

- Partizan ustao iz "mrtvih" i stigao do veoma važne evroligaške pobede - piše portal iz BiH "klix.ba".

- Neverovatan "kambek" Partizana: Od "-10" do produžetka, pa do trijumfa nad Panatinaikosom - naslov je u makedonskoj "Ekipi".

MN Press
Sakriveni od navijača u Sloveniji i Hrvatskoj

Tek na Istoku znaju da se igrao meč u Beogradu

- Partizan srušio PAO u ludom finišu, Madar junak Fenerbahčea za prvi poraz Reala - Vijesti iz Podgorice pišu o evroligaškim događajima u istom tekstu.

Naravno, najveću pažnju utakmici posvetili su Grci, budući da je gostovao njihov tim.

printscreen
Grčki "SDNA" u jednom od mnogih tekstova o meču iz Arene

 

Grčki "SDNA" portal piše da je duo Panatinaikosa Nan - Lesor upalio iskru pobede, ali da je tim u završnici sagoreo. Na istom mestu može se pročitati i analiza svega što se dešavalo na parketu i zbog čega je Panatainakos po treći put izgubio duel u dodatnih pet minuta igre.

"Sport24" u seriji tekstova ističe suštinu:

- Panatinaikos je prkockao "+10" koliko je imao u 35. minutu i ​​poražen od Partizana u produžetku (92:87) u Štark areni. Kevin Pander i Pi-Džej Doužer pogodili su sve što su šutirali. Odličan učinak Kendrika Nana, ali to nije bilo dovoljno.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike