Lesor i Panter ko nekad napravili šou pred novinarima! Francuz poručio da ga mrzi, kapiten govorio o ljubavi!

01.12.2023

08:23

0

Autor: A. S.

Ko bi rekao da nisu u istom dresu

Lesor i Panter ko nekad napravili šou pred novinarima! Francuz poručio da ga mrzi, kapiten govorio o ljubavi!
Zek Ledej, Kevin Panter i Matijas Lesor - Copyright MN Press

Duel Partizana i Panatinaikosa bio je pun emocija. Znalo se to još pre nego što su Zeleni stigli u Beograd, a na dan utakmice i veče pre, Matijasu Lesoru nije bilo lako. Francuz je u crno-belom dresu odirgao dve sezone, ali je kod navijača stekao status domaćeg igrača. Ljubav je obostrana, pa nikome sinoć nije bilo lako, ali su na kraju igrači ti koji su profesionalci.

Lesor je na parketu bio košarkaš Panatinaikosa, ali pre meča i posle, ljubimac navijača Partizana. Od predsednika kluba Ostoje Mijailovića je pre meča dobio i poklon, a nakon duela, Danilo Anđušić je novinarima priznao da su svi imali krendlu u grlu.

Zabavno je bilo upravo sa predstavnicima sedme sile, i to u momentima dok je Kevin Panter razgovarao o svom nastupu, prvom nakon skoro mesec dana pauze. Pojavio se i Lesor i dobacio:

- Mrzim te - rekao je Francuz, a Panter je šaljivo odgovorio "barem si me izblokirao". 

Naravno, to što su u ovoj sezoni na različitim stranama, ne remeti njihov odnos, kako je i sam Lesor više puta isticao, u Beogradu su njegova braća.

- Nema tu ničega sem ljubavi. Puno poštovanja za njega i njegovu porodicu. On mi je kao brat - dodao je Panter u razgovoru sa medijima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike