Jako loše vesti za Partizan! Efes jeste oslabljen, ali se u tim vraća najbolji igrač, mimo svih očekivanja

23.11.2023

17:15

0

Autor: P.K.

Potpuni obrt kada je u pitanju njegova povreda

Jako loše vesti za Partizan! Efes jeste oslabljen, ali se u tim vraća najbolji igrač, mimo svih očekivanja
Šejn Larkin - Copyright Profimedia

Loše vesti za Partizan stižu iz Istanbula – Šejn Larkin će igrati sutra! Zvezda Evrolige i najbolji igrač Efesa povredio se prošle nedelje. Trener Erdem Džan javno je rekao da je povreda ozbiljna, ali će ovaj sjajni plejmejker ipak biti u konkurenciji za crno-bele.

Efes je, međutim, ipak oslabljen neigranjem Elajdže Brajanta (stopalo) i Tibora Plajsa, koji se povredio protiv Monaka prošle nedelje.

Larkin je prošle nedelje povredio šaku i nije igrao u prvenstvu Turske prošlog vikenda, ali je Džan rekao da će ipak igrati u petak.

- Partizan je drugi najefikasniji tim u Evroligi. Oni su ekipa koja igra u visokom tempu i ima mogućnost da lako daje poene iz svih pozicija. Ovo je meč u kome naša koncentracija u odbrani mora da bude na najvišem nivou. Kao što se zna, imamo problema sa povredama već neko vreme. Neće moći da igraju Brajant i Plajs, ali se Larkin vraća, uprkos pobedi – rekao je Džan.

Kako piše Basketnjuz, Larkin je povredio šaku kojom ne šutira. Prošle sezone je imao problema sa drugom šakom, šuterskom, nakon Eurobasketa 2022, na kome se povredio, pa je imao višemesečnu pauzu.

Ovo su baš loše vesti za Partizan, koji će biti bez Kevina Pantera, Alekse Avramovića i Uroša Trifunovića.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike