Bogdanov blesak nije bio dovoljan: Atlanta u pogrešnom ritmu! (VIDEO)

22.11.2023

07:23

0

Autor: A. S.

Obeležio je Srbin i ovaj susret, ali nije vredelo

Bogdanov blesak nije bio dovoljan: Atlanta u pogrešnom ritmu! (VIDEO)
Bogdan na meču sa Indijanom - Copyright Tanjug/AP Photo/Mike Stewart

I dok Nikola Jokić konačno ima jedan dan da se odmori, na terenima NBA lige šou priređuje kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović.

Atlanta Hoksi su, nažalost, u lošoj seriji, pa su upisali i treći vezani poraz, ovog puta od ekipe Indijane, rezultatom 157:152, a Bogdanović je briljirao.

Prvo poluvreme kapiten Srbije odigrao je gotovo perfektno, a meč je okončao sa 26 poena i dva skoka, što je njegova druga najbolja partija u ovoj sezoni.

 

 

Međutim, to što je Bogdan bio sjajan nije mnogo pomoglo Hoksima koji su u kontraritmu. Tokom prvog poluvremena, koje je završio sa 22 poena, Atlanta je bila u plusu, ali u nastavku, kada je Srbin bio bolje čuvan, nestala je i prednost domaćina, pa je pitanje pobednika rešeno u produžetku.

Na drugoj strani, zablistao je i Tajris Halibarton, koji je samo u trećoj deonici ubacio 26 poena, a srećom po Hokse, Trej Jang je preuzeo odgovornost u četvrtom kvartalu, pa je usledio produžetak, u kome se Indijana za sve pitala.

 

 

Jang je bio najefikasniji pojedinac meča sa 38 poena i osam asistencija, a pratio ga je Dežonte Marej sa 28, dok je Bogdan imao dva manje. Kod Indijane, istakao se pomenuti Halibarton sa 37 poena i čak 16 asistencija.

Indijana je ovom pobedom otišla na skor od 8-5, dok je Atlanta na 6-7.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike