Ana i Švajni specijalni gosti košarkaške reprezentacije Nemačke! Više bismo voleli da ste govorili u Srbiji! (FOTO, VIDEO)

19.11.2023

09:34

0

Autor: G. F.

Naša nekadašnja teniserka Ana Ivanović i njen suprug, čuveni nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger održali pohvalni govor prvacima sveta

Ana i Švajni specijalni gosti košarkaške reprezentacije Nemačke! Više bismo voleli da ste govorili u Srbiji! (FOTO, VIDEO)
Bastijan i Ana - Copyright printscreen

Malo je nedostajalo da mesto događaja ove priče bude Srbija. Ali, nije.

Nekadašnja najbolja teniserka na svetuAna Ivanović i njen suprug, čuveni nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger bili su gosti košarkaške reprezentacije Nemačke, aktulenih prvaka sveta.

Fenomenalno odeveni, uklopljeni u crno-belu kombinaciju Ana i Švajni plenili su šarmom i pristojnošću na ovom svečanom događaju za Nemce.

- Kakva sjajna noć! Bila nam je čast da održimo pohvalni govor za košarkašku reprezentaciju Nemačke. Možete biti zaista ponosni na svoja dostignuća - napisala je Ana na društvenim mrežama, uz seriju fotografija i video snimaka sa ovog događaja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Ana je imala i tu čast da nagradu za najbolji rezultat u sportu uruči selektoru Pancera Gordonu Hebertu, ali i da dodeljujući "Bambija" pokaže zavidno znanje nemačkog jezika, za šta je pozdravljena ovacijama.

Lepo, dostojanstveno i sportski. Sve je bilo za najvišu ocenu, osim činjenice da bismo više voleli da su košarkaši Srbije savladali Nemačku u finalu. Bilo bi za čistu desetku da su Ana i Švajni pohvalni govor držali Orlovima i Svetislavu Pešiću.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike