Skoro cela NBA liga je "šarena" kao strip, ali je on pod "sankcijama"! Evo zašto košarkaš Šarlota mora da pokrije tetovažu (FOTO)

18.11.2023

09:55

0

Autor: D. N.

Slične probleme je već imao njegov stariji brat

Skoro cela NBA liga je "šarena" kao strip, ali je on pod "sankcijama"! Evo zašto košarkaš Šarlota mora da pokrije tetovažu (FOTO)
Copyright Tanjug/AP Photo/Chris Carlson

Zanimljiva vest nam stiže iz NBA lige. Veliki broj košarkaša iz najkvalitetnije lige sveta ima tetovaže. I one su jasno vidljive, ali su Lamelu Bolu "udarene sankcije". Navodno, igrač Šarlota krši NBA pravila.

Reč je o "LF", dva slova ispod njegovog levog uha, a što znači "LaFrance", njegovo srednje ime. Ono što predstavlja problem je to što je to su ova dva slova odnedavno i Bolov brend odeće.

Prema pravilniku zabranjeno je da na telima igrača budu logotipi koji mogu biti komercijalne prirode. Dakle, zabranjeno im je da reklamiraju brendove.

Zanimljivo je da je kroz isto iskustvo prošao i njegov stariji brat. Lonzi Bol je 2018. godine imao istetovirano "Big Baller Brand", logo kompanije sportske opreme koju je otvorio njihov otac. Pa je i on morao da krije tetovažu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike