Petrušev se vraća u Evropu i to među crveno-bele?!

17.11.2023

10:33

0

Autor: D. N.

Reprezentativac Srbije ima loš status u Sakramentu

Petrušev se vraća u Evropu i to među crveno-bele?!
Marko Gudurić i Filip Petrušev - Copyright Profimedia

Filipu Petruševu trenutno ne ide sve po planu u Sjedinjenim Američkim Državama. Zaigrao je za Sakramento, ali samo 11 sekundi, a pre toga je bio prosleđen Stokton Kingsima, filijali

Kako prenosi grčki Sport24.gr, srpski reprezentativac je blizu potpisa sa Olimpijakosom koji je sinoć bio bolji od Crvene zvezde u utakmici Evrolige.

- Kontakti sa Filipom Petruševim su odmakli i srpski krilni centar bi mogao biti u Pireju u narednim danima. Petrušev, visok 2.11 metara, sa iskustvom u Efesu i Crvenoj zvezdi, pokušao je da igra u NBA ligi ove godine, ali bez uspeha. Verovatno je shvatio da mu je budućnost ponovno u Evropi, a ne u rosteru Sakramenta koji čak ni ne pokazuju nameru da ga zadrže - navodi se u tekstu grčkog portala.

Takođe se navodi da bi ugovor bio na duže, a ne samo do kraja sezone.

- Sa iskustvom u Evroligi iza sebe, ovaj veliki momak je Olimpijakosu potreban (čak i kada se Milutinov vrati). Potez sa dugoročnom perspektivom, ako uzmemo u obzir njegovu starost od 24 godine i činjenicu da dolaskom u Pirej neće potpisati ugovor samo do kraja ove sezone - zaključuje se u tekstu.

U Evroligi, Olimpijakos je na sedmom mestu sa učinkom 5-4, a u Grčkoj je sa učinkom 5-1 iza Panatinaikosa koji ima maksimalnih 6-0.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike