Srbiji je zadao najbolniji udarac, a onda je prišao Teu i u tri reči rekao ono što svi znamo

13.08.2021

17:19 >> 17:24

0

Autor: Adam Štulić

Mama Nika Maniona ispričala zanimljiv detalj sa meča orlova i Italije u finalu kvalifikacija za OI

Srbiji je zadao najbolniji udarac, a onda je prišao Teu i u tri reči rekao ono što svi znamo
Copyright Nikola Kalinić, Niko Manion i Miloš Teodosić foto: MN Press

Košarkaška reprezentacija Srbije dugo nije dobila toliko jak šamar, kao ovog leta u kvalifikacijama za OI. Imali su „orlovi“ domaćinstvo kvalifikacionog turnira, samo jednog konkurentnog rivala i baš od njega izgubili u finalu i ostali bez vize za Tokio.

U Japan je otišla Italija, a jedan od najzaslužnijih za veliki podvig „azura“ bio je Niko Manion, koji je nedavno potpisao ugovor s tamnošnjim šampionom Virutusom. A jedan od najzaslužnijih za taj transfer, iako potpuno indirektno, bio je Miloš Teodosić.

Kako? Objašnjenje je dala mama italijanskog košarkaša u razgovoru za bolonjsku „La Republiku“.

– Kada se završio meč sa Srbijom, Niko je prišao Teodosiću i rekao mu: „Ti si fenomen! Gledao sam sve tvoje video snimke.“ Veliko uvažavanje koje njegov otac ima prema treneru Serđu Skariolu, ali i Nikovo prema Teodosiću igrali su važnu ulogu u transferu – ističala je Manionova majka, otkrivši još neke detalje transfera.

Pročitajte još

– Sve se završilo u roku od 48 časova. Golden Stejt mu je dao ugovor, ali on nije bio garantova, još dva NBA tima su ga želeli, ali su tražili više vremena – rekla je mama italijanskog junaka iz beogradske dvorane „Aleksandar Nikolić“.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike