Sferopulos nema dobre vesti za zvezdaše! Grk posle Fenera otkrio stanje Nejpira i Jaga!

14.11.2023

23:22

0

Autor: A. Š.

Strateg crveno-belih nahvalio Teodosića, zahvaljivao se predsedniku Čoviću, pa pričao o povređenim igračima

Sferopulos nema dobre vesti za zvezdaše! Grk posle Fenera otkrio stanje Nejpira i Jaga!
Janis Sferopulos - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su jednu od najubedljivijih pobeda u Evroligi. Pred punim tribinama beogradske Arene, crveno-beli su pregazili Fenerbahče, ali su sjajan kompletan utisak pokvarile povrede Šabaza Nejpira i Jaga dos Santosa.

Pre nego što je otkrio njihovo, kao i stanje preostalih povređenih igrača u timu, trener srpskog šampiona Janis Sferopulos, potpuno očekivano i razumljivo, u superlativima je govorio o igri svog tima.

- Mislim da smo od starta imali koncentraciju, igrali smo disciplinovano, igrači su imali strast i odlučnost, dali su maksimum da dobiju meč. Prezadovoljan sam, moramo da budemo konstantni u fazi odbrane, ali ovo je način na koji želimo da igramo. Hvala navijačima koji su nas podržavali, želimo da nam cele sezone daju podršku na domaćem terenu.

Zahvalio se grčki strateg potom predsedniku Nebojši Čoviću na tome što je klub prošle nedelje omogućio ekipi da čarterom putuje do Barselone, Zadar i potom da se vrati u Beograd, posle čega se osvrnuo na povrede Nejpira i Jaga, kao i status kapitena Lazića i Adama Hange.

- Šabaz je polomio nos. Nije mu potrbna operacija, ali neće igrati, ne znamo koliko dugo. Idemo dan po dan. Jago je iskrenuo zglob, doktori ga pregledaju sada. Ne znamo da li će igrati sledeći meč. Videćemo. Ne deluje baš loše, ali ne znamo da ali će igrati. Lazić će biti duže odsutan, a i Hanga nije spreman da igra.

S obzirom na partiju koju je pružio, niz pohvala nije mogao da zaobiđe Miloša Teodosića.

- Teo je maestro. On je dirigent orkestra. On može da igra odbranu i napad i radi različite stvari na terenu. Ovo nije prva utakmica u kojoj igra dobru odbranu. Dobro je igrao i protiv Bajerna. Ovo je kako se on bori i ovo je kako će se boriti, jer on to može – kazao je Sferopulos.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike