Zvezda jača i od sramotnog ponašanja navijača u Krešinom domu! Mahali ustaškom zastavom, vređali Mitrovića!

12.11.2023

19:07

0

Autor: 24sedam

Incidenti u Zadru nisu izostali ni tokom same utakmice

Zvezda jača i od sramotnog ponašanja navijača u Krešinom domu! Mahali ustaškom zastavom, vređali Mitrovića!
Navijači Zadra na meču sa Crvenom zvezdom - Copyright AdmiralBet ABA liga/Zadar/Zvonko Kucelin

Dugo ovakvo ružne scene, kao ove što su prethodile meču Zadra i Crvene zvezde, ali i one u samoj dvorani, nisu viđene u AdmiralBet ABA ligi.

Godinama unazad regionalno košarkaško takmičenje bilo je lišeno svakog vida nacionalizma, međutim nedeljno gostovanje Crvene zvezde u Zadru probudilo je stare duhove iz, svi smo se nadali da je tako, ružne i zaboravljene prošlosti.

Podsetimo, veče pre nego što su Teodosić i drugovi istrčali na parket „Krešinog doma“ pojedini članovi Zvezdunog rukovodstva i dva novinara iz Beograda napadnuti su i tom prilikom povređeni od strane zadarskih huligana, koji su svoj performans imali i u toku meča.

Kako piše portal „Telegraf“, na tribinama zadarske dvorane pojedini „navijači“ mahali su ustaškom zastavom, a u jednom trenutku na meti onih najratobornijih našao se i Luka Mitrović.

Beogradski portal piše kako su navijači u Zadru iskusnom krilnom centru skandirali da je „ciganin“ uz propratno pogrdno gestikuliranje, posle čega je na kraju reagovalo i obezbeđenje.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike