"Panter ne može ni da trčkara": Obradović odgovorio na pitanje da li će Partizan potražiti zamenu za kapitena! (VIDEO)

08.11.2023

13:43

0

Autor: D. P.

Trener crno-belih pred duel sa svojim bivšim klubom

"Panter ne može ni da trčkara": Obradović odgovorio na pitanje da li će Partizan potražiti zamenu za kapitena! (VIDEO)
Željko Obradović - Copyright Printscreen/24sedamTV

Trener Partizana Željko Obradović pred duel sa Fenerbahčeom (9. novembar, 20.30) ističe da turska ekipa ima veliki kvalitet i moć transformacije kada je reč o promeni stilova igre!

- Fenerbahče je ekipa koja igra izvanredno. Početak je sezone, imaju veliki kvalitet, sposobni su da igraju na različite načine, sa četvoricom visokih ili sa tri mala igrača. To je tim koji u ovom momentu najviše šutira za tri poena u Evroligi preko 30, uz veliki broj ubačenih šuteva. Karakteristika im je da jedino Motli, koji je na "petici" i ne šutira, svi ostali uključujući i njihove petice gađaju za tri. Nama je taj podatak važan u pripremi utakmice!

- Ponjitka je počeo da trenira, odradio je dva treninga. Panter još nije u stanju ni da trčkara. Smajilagić je trenirao.

Fenerbahče je danas objavio vest da neće doći četiri njihova igrača: Kalates, Šanli, Pjer i Gudurić?

- Moram vam reći da sam to sada saznao od novinara. Oni imaju ogroman broj igrača u rosteru. Bilo ko da fali, oni imaju zamene.

Kaboklo je odradio prvi trening sa timom?

- On je odradio trening sa timom i u tu počinje i završava se priča sa njim. Mislim da može da pomogne Partizanu i zato smo se odlučili da ga dovedemo. Kako će to ispadne na treninzima, videćemo!

Pominje da bi Panter mogao da odsustvuje duže od dve nedelje? Da li to znači da ćete potražiti igrača te pozicije na tržištu?

- Ne!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike