Ovo će ostati kada završim karijeru! Jokić stao pred novinare, pa sve šokirao monologom - Znam šta ćete da me pitate! (VIDEO)

07.11.2023

08:39

0

Autor: A. S.

Džoker napravio šou i sa predstavnicima medija, ali ove reči odjekuju

Ovo će ostati kada završim karijeru! Jokić stao pred novinare, pa sve šokirao monologom - Znam šta ćete da me pitate! (VIDEO)
Nikola Jokić na konferenciji za medije - Copyright printscreen/youtube/ DMac

Dominirao je Nikola Jokić noćas na terenu NBA lige, u pobedi Denvera nad Nju Orleansom, ušao u istoriju lige, a onda izdominirao i pred novinarima.

Nagetsi su upisali još jednu, sedmu pobedu i to nakon preokreta, vratili su se sa -20 i stigli do 134:116, a Somborac je meč završio sa 35 poena, 14 skokova i 12 asistencija, što je donelo novi tripl-dabl, odnosno 108. pa je sada četvrti u istoriji lige.

A nakon svega što se dešavalo, Nikola je bio sjajno raspoložen, pa je otišao na konferenciju za medije i napravio šou.

Nije ni sačekao pitanja, već je odmah krenuo sa obraćanjem.

- Znam šta ćete da me pitate, pa da počnemo. Džulijan je bio veoma dobar danas. Imao je veliki uticaj na igru, doneo nam je energiju koja nam je bila potrebna da pogađamo šuteve. Imamo veliko samopouzdanje sa njim na terenu. Mislim da bi samo mogao da bude malo agresivniji, zbog njega samog. On gleda da igra za druge, što je dobro, ali mislim da bi nam pomoglo da je malo agresivniji - rekao je Jokić, a zatim se dotakao brojki:

- Treća četvrtina nam je bila zaista neverovatna. Posebno, posle prvog poluvremena kada nismo imali energiju i kada se lopta nije kretala. Završili smo meč sa 37 asistencija i devet izgubljenih lopti. U prvom poluvremenu nismo igrali za druge. Neću reći da je u pitanju sebična košarka, ali imali smo mnogo pokušaja za tri poena. Nismo imali koncentraciju u prvom poluvremenu, ali smo dobili meč u drugom delu.

Iako retko govori o sebi, osvrnuo se i na činjenicu da je sada četvrti u istoriji NBA liga po broju tripl-dablova.

- Prešao sam Džejsona Kida na (onda se okrenuo i pitao PR tima „Trećem, četvrtom mestu?“) četvrtom mestu po broju tripl-dablova, drugi momak (Lebron Džejms) i dalje igra i mislim da će imati još nekoliko. Naravno, to je zaostavština koju pokušati da… biće tamo kada ja budem završio karijeru. Mislim da je to to, da li vi ljudi imate nešto još da pitate - rekao je Jokić i završio obraćanje medijima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike