Teo je majstor košarke, ne razumem ljude, nikad ga nisam video ovakvog! Nedović se vratio da pomogne Zvezdi, srećan što je ponovo tu!

06.11.2023

09:34

0

Autor: A. S.

Crveno-beli bek i dalje žali što nije igrao protiv Partizana

Teo je majstor košarke, ne razumem ljude, nikad ga nisam video ovakvog! Nedović se vratio da pomogne Zvezdi, srećan što je ponovo tu!
Nedović i Lazić - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde sinoć su savladali ekipu Budućnosti sa 95:86 i tako Podgoričanima naneli prvi poraz u sezoni.

Bila je to važna pobeda za crveno-bele koji se polako vraćaju na pobednički kolosek nakon dva poraza od Partizana. Kritike su tada navijači upućivali na račun najvećeg pojačanja, Miloša Teodosića, a Nemanja Nedović je otvoreno govorio o igri iskusnijeg saigrača.

Nedović se protiv Budućnosti vratio u sastav nakon problema sa povredom zadnje lože, a nije krio koliko mu je teško palo što nije mogao da igra protiv crno-belih.

- Što se tiče Miloša, ne razumem ljude koji ne primećuju da se on sa 36 godina tako bori. Ja sam mu rekao da ga nikada nisam video ovakvog, da igra takvim žarom u odbrani. Možda u napadu napravi neku grešku, ali to uradi iz dobre namere - rekao je Nedović, pa istakao:

- On je majstor košarke, naš tim drugačije izgleda kada je on na terenu i mnogo mi je drago što je počeo da igra dobro. Na toj utakmici protiv Bajerna sam mu rekao da dobije samo još ovu danas, pa ću da se vratim da mu pomognem.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike