Zvezda igra Evroligu, ima dobre navijače i veliki je klub, dileme nije bilo: Vajt jedva čeka da počne rad

17.08.2021

10:29 >> 10:51

0

Nova Zvezdina četvorka se raduje životu u Beogradu i igranju za Radonjića

Zvezda igra Evroligu, ima dobre navijače i veliki je klub, dileme nije bilo: Vajt jedva čeka da počne rad
Copyright Eron Vajt Printscreen/YouTube

Gledamo baš vruće košarkaško leto. Ekipe se pojačavaju, prednjači Partizan, ali ni Crvena zvezda ne zaostaje mnogo. Jedno od zvučnijih pojačanja je evroligaška “četvorka” Eron Vajt.

On je oduševio “Delije” odmah po dolasku u Beograd fotografijom sebe i svoje porodice sa obeležjima kluba, a sada je dao i kratku izjavu za sajt kluba.

Kako ste se odlučili da dođete u Zvezdu?

– Ovog leta sam postao slobodan igrač. Tražio sam klub koji igra Evroligu, da ima dobre navijače i da bude u dobrom gradu. Zvezda ispunjava sve te uslove. Uzbuđen sam što ću igrati ovde. Bio sam mnogo puta u Beogradu, i drago mi je što ću živeti ovde i igrati za istorijski klub.

U Zvezdi ćete sarađivati sa Dejanom Radonjićem, koga ste upoznali sa druge strane.

– Uvek volim da igram za trenera koji je takođe bio i igrač, jer oni razumeju igru i ono kroz šta igrač prolazi. To je jedna dobra stvar. Igrajući protiv njega, zaključio sam da igra pobedničku košarku, da od igrača traži da igraju za tim, a ne za sebe. Ja sam baš takav, tako da verujem da ćemo dobro sarađivati. Jedva čekam da počnu pripreme, da upoznam trenera i tim.

Znate kakva vas atmosfera čeka i kakvi su Zvezdini navijači?

– Da, bio sam na drugoj strani, nije lako igrati ovde. Navijači prave odličnu atmosferu, jako su glasni, a pametni, razumeju košarku. Sigurno je bolje što sam sad na njihovoj strani. Jedva čekam da ih vidim u sali, nadam se da će ih biti što više i da ćemo što više da pobeđujemo.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike