Prvi put pred Grobarima ove sezone u Evroligi: Obradović otkrio šta očekuje od navijača!

16.10.2023

14:07

0

Trener Partizana svestan je da im u goste dolazi jedna od najboljih ekipa u Evroligi

Prvi put pred Grobarima ove sezone u Evroligi: Obradović otkrio šta očekuje od navijača!
Željko Obradović - Copyright MN press, 24sedam, KK Partizan

Košarkaše Partizana napokon pred svojim navijačima u Evroligi, pošto su u prethodna dva igrali na gostovanju, a, sada je vreme da se pokažu pred Grobarima.

Crno-beli u trećem kolu u utorak (18.30) dočekuju Barselonu, jednu od najboljih ekipa u ovom takmičenju, a to ističe i trener Partizana Željko Obradović.

- Igramo protiv tima koji je među glavnim favoritima. U seriji su dobrih rezultata i igraju veoma dobro. Raduje nas što prvi put igramo u Areni pred našim navijačima, od njih očekujem barem nivo koji je bio prošle godine. Igraju dobro, pravili su roster koji je popunjen na svakom mestu. Svi koji su došli dobro su se uklopili, njih trener je izuzetno upoznat sa svima, čak je  igrao je u Barseloni - rekao je Obradović.

Trener Partizana otkrio je od koga najviše treba da strepe crneo-beli, napominjući da najveće opasnost preti iz spoljne linije.

- Rade neke stvari slično kao prošle sezone. Mogu da igraju sa različitim postavama, ton igri daju spoljni igrači, posebno Laprovitola. Abrines je strašnoj šuterskoj formi, Kalinić može da igra na poziciji na tri ili četiri.  Što se tiče rsporeda, o tome ne razmišljam, isto, pre ili kasnije moraš da igraš. Treba da bude veća motivacija, prošle godine smo izgubili, ako želimo da budemo dobri, moramo da odigramo maksimalno dobro - zaključio je Obradović.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike